Edițiile Salonului de Carte Bookfest în 2019

Calendarul edițiilor Salonului de Carte Bookfest în 2019:

  • 4 – 7 aprilie – Bookfest Timișoara, ediția a VIII-a;
  • 29 mai – 2 iunie – Bookfest București, ediția a XIV-a;
  • 28 august – 1 septembrie – Bookfest Chișinău, ediția a IV-a (tbc);
  • 5 – 8 septembrie – Bookfest Cluj-Napoca, ediția a VIII-a;
  • 19- 22 septembrie – Bookfest Tîrgu Mureș, ediția a VI-a (tbc);
  • 24 – 27 octombrie – Bookfest Brașov, ediția a V-a.

Noutăți

Edițiile Salonului de Carte Bookfest în 2019

Calendarul edițiilor Salonului de Carte Bookfest în 2019: 4 – 7 aprilie – Bookfest Timișoara, ediția a VIII-a; 29 mai – 2 iunie – Bookfest București, ediția a XIV-a; 28 august – 1 septembrie – Bookfest Chișinău, ediția a IV-a (tbc); 5 – 8 septembrie – Bookfest...

read more

@BookfestRomania pe facebook

Bookfest - Salonul Internațional de Carte

Bookfest este unul dintre cele mai importante evenimente din spațiul cultural autohton care își asumă misiunea de a promova lectura și produsele editoriale de calitate, oferind un mediu deschis de manifestare a diversității valorilor românești și internaționale. În fiecare an, Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cea mai importantă confederație patronală din mediul editorial românesc.
Bookfest - Salonul Internațional de Carte
Bookfest - Salonul Internațional de Carte2 hours ago
„O piesă de teatru născută din efectul contemporaneității legilor” se lansează la standul EPUBLISHERS. ELITERATURA pe 31 mai, ora 19:00, la #Bookfest2019. La evenimentul de lansare a dramei „Stilnox. Teatru” vor participa: Wilma (autoare) și Vasile Poenaru.
Moderator: Gina Micloș.
Bookfest - Salonul Internațional de Carte
Bookfest - Salonul Internațional de Carte shared a post.7 hours ago
Rock FM te trimite la #Bookfest2019! Un comentariu la postarea de concurs de pe pagina Morning Glory cu Răzvan Exarhu îți poate aduce unul din cele 7 vouchere în valoare de 400 de lei cu care să îţi iei ce cărți doreşti de la Salonul Internațional de Carte #Bookfest, care se desfăşoară în perioada 29 mai - 2 iunie, în pavilionul B2, de la ROMEXPO. Concursul se desfăşoară până pe 29 mai, iar câştigătorii vor fi trași la sorți și anunțați în fiecare dimineață în matinalul #MorningGlory.
Bookfest - Salonul Internațional de Carte
Bookfest - Salonul Internațional de Carte20 hours ago
#RECOMANDARE pentru vizitatorii #Bookfest2019 de la Humanitas: „De la Neanderthal la Taj Mahal. O arheologie a iubirii”, de CĂTĂLIN PAVEL. Lansarea de carte (ce va fi urmată de o sesiune de autografe) are loc la standul editurii, pe 31 mai, de la 17:30. Vor vorbi: Cătălin Pavel, Dragoș Bucur, Natalie Ester și Marius Chivu.
Bookfest - Salonul Internațional de Carte
Bookfest - Salonul Internațional de Carte23 hours ago
#RECOMANDĂRI de lectură la #Bookfest2019, detalii despre oferte și lansări - toate vă așteaptă în perioada 29 mai - 2 iunie în pavilionul B2 de la ROMEXPO.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Bookfest - Salonul Internațional de Carte
Bookfest - Salonul Internațional de Carte1 day ago
Ascendia lansează la #Bookfest2019 platforma digitală LIVRESQ. Vă așteptăm la evenimentul care are loc pe 30 mai de la ora 19:00, pe scena ARENA.
Moderator: Gabriel Lazăr. Intrarea este liberă!
Bookfest - Salonul Internațional de Carte
Bookfest - Salonul Internațional de Carte1 day ago
Editurile Vlad și Cartea cu Genius, Arthur, Youngart, Grafic, Editura ART și Paladin, parte a Grupului Editorial ART vin la #Bookfest2019 cu peste 1200 de titluri, dintre care mai bine de 100 de noutăți, pentru cititorii de toate vârstele.
🔖 4 albume ilustrate pentru copii, semnate de scriitori români. Lavinia Braniște, Laura Grünberg, Alex Moldovan și Raluca Poenaru au imaginat povești firești sau fantastice, emoționante și amuzante deopotrivă, și au făcut echipă bună cu patru ilustratoare talentate – Irina Georgescu, Oana Ispir, Diana Barbu și Bilyana Velikova. Vă invităm să-i cunoașteți la întâlnirea de duminică, 2 iunie, de la ora 11:00, la Scena Arca.
🔖 lansarea volumului Cum am supraviețuit clasei a VIII-a de Robert Ersten, un proiect ingenios prezentat de scriitoarea Ioana Nicolaie și grupul de scriere creativă „Liternauții” - sâmbătă, 1 iunie, de la ora 16:00, la standul Bookfest Junior
🔖 Noi titluri de la Vlad și Cartea cu Genius: Elefantul Filimon și Păpușa de cârpă de Michael Ende și Cei trei tâlhari, cea mai iubită carte a lui Tomi Ungerer, „băiatul rău al literaturii pentru copii“, celebru pentru poveștile sale neobișnuite.
🔖 #RECOMANDĂRI de la Editura Arthur: un nou volum marca Jeff Kinney - Jurnalul unui puști tare de treabă. Însemnările lui Rowley Jefferson; Claude de Alex T. Smith; seria Aventurilor Căpitanului Underpants de Dav Pilkey; minunatul volum de benzi desenate Marele Nate. Un puști genial de Lincoln Peirce, lansat în colecția miniGrafic.
🔖 vești bune pentru fanii universului lui Harry Potter - al doilea volum al seriei Animale fantastice de J.K. Rowling și integrala Harry Potter într-un cufăr de colecție. Nu ratați nici evenimentul special desfășurat la standul Marii Britanii Welcome to Hogwarts Arts & Crafts Workshop! de sâmbătă, 1 iunie, ora 13:30. Se lasă cu premii!

Parteneri și sponsori